lördag 23 maj 2009

LOPPIS...

DETTA FINA FAT HAR STINA GJORT,(fick det för att inte glömma henne!)" TOKSTINA"inte glömmer man dig!! Tack än en gång för ett par roliga timmar.





Hej på er alla vänner!



Vilket härligt väder vi haft i dag,solen skiner och det inte mycket till vindar heller.I går,i skitvädret,det spöregnade nästan hela dan,då åkte jag till http://stinasloppis.blogspot.com/ i Hedekas,OJ OJ såå mycket att gå igenom,och det blev en hel del köp också,köpte en fin spegel,men den får ni se en annan dag,i dag visar jag lite andra godbitar,men allt är inte med på bild i dag.Måste ju låta er vara liite nyfikna...



Det var så roligt att träffa Stina,och hon bjöd på fika som vi intog på verandan medan regnet VRÄKTE ner.Tack snälla Stina för fikat och ett par roliga timmar hos dig!!



Ha en fin Lördagskväll allihop och KRAMISAR på er. Lotta

14 kommentarer:

paula sa...

Men vad fint fat du fått
åh så roligt att du har varit hos henne i Hedekas det är ju inte så långt härifrån. får se om jag har tid över i sommar får ta mig en tur dit.

Idag stod solen högt på himlen när alla finklädda kom till balen det som har regnat så och att det i dag var fint??!! vilken tur .
Och så mycket vackra klänningar .... man fick allt en tår i ögat när dottern och hennes pojkvän kom......
ha det bra
kramiz

STENLYCKA sa...

Många fina saker du fick med dig ifrån Stina.
Trevlig söndag!
KRAM

Helena sa...

Vilka fina saker! I går var det trist väder här men i dag skiner solen, hoppas du får bra väder i dag också! Ha en bra dag! Kram Helena

paula sa...

hej
Tänk dig att komma in i en blomsteraffär och där doftar det ja mest rosor så doftar denna rosen.
Här kommer det några droppar vatten när jag var ute med Ludde .
Ha en bra söndag
kramiz
kul att du vill vara med i min utlottning

Fake cake sa...

Oh vad avis jag blev nu;/ kan tänka mig att det var mysigt på stinas loppis och träffa stina själv:) så roligt! och du verkade ha fyndat med.

Ha en fin dag//Kram Lotta

Lilla hjärtat sa...

Vilket fint fat. Verkar vara mysigt där på loppisen.
Ha en skön sönd.kväll..
Kram A-K

Anonym sa...

Vad du har fyndat fina saker. Ja, det är roligt att ha en egen loppis. Det hade jag i våran bod förra sommaren. Hade så mycket kunder:-)
Ha, en trevlig kväll.
Kram

StinasLoppis m.m sa...

Halloj Lotta !Det var så kul att träffa dej inte hade du svårt att prata. Hu va jag ser ut som en fet padda hehe. Ja nu e du ute på min blogg med . Hoppas du blev nöjd med sakerna du köpte tyckte dina där hemma att du tog hem massa bröte hihi... dom förstår oss inte att det är bra att ha .Massor av Kramisar till dej /Stina

~~*Pennyshouse*~~ sa...

hej hej!

ååå så fint du fyndat!

jätte fint fat du fått oxå..... :-)

jag kunde ju tyvärr inte dyka upp.
vi åkte in till torp för att handla innan vi skulle till stina.På hemvägen spydde lille Edwin ner hela bilen inkl mig så det var bara att fara hem å sanera oss alla.det var som en kaskad..huvva!
vi får ta det nästa gång!!!!!

Kanske du även kan komma på fika hos mig oxå...hihihi

Ska ta mig en tur till stina imorron hade jag tänkt.

Kramizz Nilla

Unknown sa...

Hej Lotta!Låter som du fick en trevlig dag
hos Stina som är min bloggvän med,vilken fin bild på henne och hon har satt in en så fin bild på dig!

Kul att du hittade så mycket fina saker man kan göra många fina fynd!Skålen är så fin den passar ju bra att ha frukt i!Poslinet var så fint också,gillar den fina lilla kannan!

Önskar dig en fin vecka,
Kram Maria

StinasLoppis m.m sa...

Halloj ,har försökt lämna flera kommentarer men det bara strular, Så trevligt det var att träffa dej ,inte hade du svårt för att prata inte, hoppas du bidde nöjd med det du köpte o att dom inte klaga för mö på att du släpa hem hihi... Massor av kramisar/Stina

japp sa...

Heeij Lotta.. jo, visst är de gooa mina småtroll, å idag fyller den minsta, vår valp 10 månader.. redan..oj vad de går fort.

Nu är jag äntligen ledig i veckan, så skönt, har varit å rantat på stan hela dagen med mamma, syrrorna å svägerskan.. trevligt å himla varmt.

Så kul att du varit å hälsat på hos Stina på loppisen.. de fanns säkert mycket fint där. Gu, så längesen jag var på nån loppis, hoppas man hinner me de i sommar då.

Hoppas du har en fin dag.. nu ska jag börja röja lite här hemma.. kram på dej. Helén.

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Loppis och fika, det låter som en perfekt dag. Och så träffa trevliga blogg-kompisar, då är det gott och leva.
Kram till dig
AnnaMaria

StinasLoppis m.m sa...

Halloj gumman ! Allt väl med dej här bara ok ,målat lite idag bla ett vagnshjul o en gammal kärra .Kramis /Stina