onsdag 29 juli 2009

"MORMOR ELSIEs" RECEPT

Hej mina kära vänner,NU har jag satt i gång projektet med STORT P,jag har börjat måla golven här på nedervåningen,och det är ganska många rum.Vi har sovrum,D:s sovrum,kontor,TV-rum,vardagsrum,kök och en LÅÅNG hall.Nu är TV-rum och D:s sovrum grundat,ska bara ta en mugg kaffe sedan på`t igen.
Jag "vågar" inte måla golven helvita,eftersom alla tak, golvlister och dörrfoder/karmar är målat i Stockholmsvitt,kalkvitt,antikvitt kärt barn har många namn.Samma färgkod men olika namn beroende på tillverkare.
Såå golven blir målade i den HÄRLIGA färgen som jag hittade hos NINNI,hon har målat en gammal fin soffa i denna färg http://www.mormorelsie.blogspot.com/ tycker den går lite i gråbeige,jag bara ÄLSKAR den,så tack för att du la ut receptet kära NINNI det kommer bli såå fint.
Håll ut,håll ut alla nyfikna,bilder kommer allteftersom det blir klart.

Ha en mysig onsdag allihop
Kramisar Lotta

15 kommentarer:

Vanilla sa...

Så spännade Lotta med golvet:) jag fick inga vita golv av maken för han sa att det blir slitet för fort;( snyft vi har ju hundar osv
Har du varit på returvaruhuset någongång? där fyndade jag mkt idag och BILLIGT.

Ha det fint

Lotta sa...

Hej Lotta.Jag har också hund och katt och fullt av tonåringar och smutsiga ridskor m,m.Meen jag är envis och som gubben säger "skyll dig själv" det kommer vara hundtassar överallt,men det är det ju på det träfärgade golvet också.Jag kommer säkert ångra mig,men tänker inte säga det här hemma!! Ja jag har vart på returvaruhuset,några årsedan nu,men dom har ju verkligen massor,får nog ta en tur snart.Kramisar Lotta

Roses & Angels sa...

Åh wow ska bli så spännande att se allt när det är klart. Kan knappt bärga mig så måla fort nu hiih. Kram

hagagården sa...

Hej
Men du är rolig du,nu fick jag mig ett gott skratt, Du det kommer nog att bli underbart fint med det grå golvet,väntar på bilder på golven.
Kram o ha det så gott
ninni

paula sa...

åh detta vill jag se.....bilder snart ..............tack
kramiz

Vitt o Vältummat sa...

Jag skulle gärna vilja måla våra nya ekparkettgolv vita. Lars hade fått hjärtslag om jag hade sagt det högt:-)
Ska lägga färgreceptet på minnet för framtida bruk.
Kram Åsa

Ida sa...

Hejsan vännen!
Här har det hänt mycket under tiden som man varit frånvarande. Hur orkar du???

Vad härligt med kantareller, det är ju så gott. Förstår verkligen din ormrädsla. Är ständigt orolig att ngn av mina flickor eller att hunden ska bli biten. För egen del vet jag ju att jag överlever men för deras *usch ryser när jag tänker på det*.

Så gott det såg ut med hemmagjort sylt. Så bra att göra egen, då vet du att den smakar gott och slipper alla konstgjorda tillsatser.

Ska bli spännande att se era golv.
Kram Ida

Jenny sa...

Hej Lotta!
Vad spännande att få se hur golven blev sen:)


Ha en jättebra torsdag,
kramis Jenny

Fågel Blå sa...

Hej väntar med spänning på resultatet....
Kram Kathrine

Jill i Fyra Rum och Kök sa...

Så spännande. Det kommer alldeles säker att bli superfint.

Ha det fint!

Roses & Angels sa...

TACK MIN VÄN för dina uppmuntrande ord.Ibland måste man få ösa ut sig allt man har. Känner mig lite bättre idag även fast det är jobbigt. SKA tänka på dina ord när såna dagar kommer. Tack söta du! Ha en fin dag kram

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Hej Lotta. Nyfiken som jag är så tittade jag in på din länk. Och längst ner på sidan hittade jag soffan. Så läcker, förstår att du fastnade för den färgen. Kommer och bli jättefint hemma hos dig.
Kramar AnnaMaria

Roses & Angels sa...

Ja är inte stövlarna fina!! JAG VILL också haaaa. Japp bild kommer på vita tofflorna, har en klar som ska sys ihop och dekoreras. Får se om jag hinner med det ikväll! ha en fin helg nu kram

paula sa...

hej du
ja det är kul när man får presenter utan vidare .
Vad har vi för väder????? blåser du också bort? här öser det ner och blåser i nästan stormstyrka

ha det bra
kramiz

hagagården sa...

Hej
Den virkade pläden köpte jag när vi var till stockholm sist,den är underbar.
den fina pläden du visar från HM har du köpt en sån?jag satt nämligen och kikade på den igårkväll på deras hemsida undrar hur den är.
kramis
ninni