söndag 19 december 2010

Fjärde Advent....

Hej på er!
Jag hinner inte riktigt med i tiden.Jobbar och pluggar,det går i ett...
meen man ska inte gnälla,det är ju bättre att ha för mycket att göra än för lite...tror jag....
 Här har jag lyckats med att "knö" in granen i ett hörne där den minst är i vägen,för jag vill HA en gran,det luktar ju så gott.Pyntet är väldigt reducerat i år,lite nya spegelhjärtan från IKEA och lite virkade hjärtan och änglar köpta på PLANTAGEN för två år sedan.Lite gamla röda kulor.Thats it!
 Här är ett icke STYLAT kök,dotter T har hängt opp eh girlang i en krok i taket,tog några dagar innan jag uppmärksammade den!Under tallrikshyllan ser ni sladdar som hänger,och på bordet ligger "lite av varje".
Hissgardinen kommer frånhttp://www.miamarangshabbychic.blogspot.com/ rutiga längderna är flera år gamla och kommer bara upp till jul,det blir ganska mysigt,men jag tröttnar fort på RÖTT.Här hos oss på Västkusten har det kommit massor med snö,för våra mått mätt.Och den har fått ligga kvar också..det är inte så vanligt att den gör så länge.
Hoppas att ni har en mysig fjärde advent,jag ska iväg och jobba i kväll och nu har jag gjort klart en tenta som ska lämnas in i morgon.
Kramar på er.
Lotta

6 kommentarer:

Bibban sa...

Så fint och juligt du har i ditt hem :9
Kram

StinasLoppis m.m sa...

Hej vännen , du kämpar så . Fint du har det , jag pyntar inget e ju inte hemma nåt under jul så , snö ja det har vi fått massor massor det räcker nu tycker jag , Önskar det en riktigt God Jul fast du saknar din Daniel men han e med o tittar på Kramen // STINA

Älskade pion sa...

Vad mysigt ni har det.;) Ha en skön vecka. Kram Ulrika

Hanna sa...

God Jul!
Kram
Hanna

Hanna sa...

God Jul!
Kram
Hanna

Ullis/Leva på landet sa...

Hoppas att allt är bra med dig!
Önskar dig en riktig ♥GOD JUL♥!
Kram Ullis