fredag 10 juli 2009

AWARD......Jag blir så glad....


Jag har fått en AWARD av Nilla med bloggen http://pennyshouse22.blogspot.com/ det gör mig såå GLAD,men ni ska veta att det är såå svårt att välja några få att skicka den vidare till...

Men jag ger den vidare till:

För att dessa tjejer ALLTID verkar vara fulla av skaparlust och verkar kunna skapa såå mycket av små medel och många billiga fynd, dom LYCKAS ALLTID få till det!! Och verkar alltid så nöjda för det "lilla" i tillvaron.
Dom verkar också ta allt med en klackspark och se det mesta från den ljusa sidan,det betyder mycket för oss andra bloggisar,det "smittar"ju av sig.
Hoppas ni fortsätter att "vara er själva" och förnöja min( och andras) tillvaro!DENNA VILL JAG ATT NI ALLA TAR MED ER SOM EN UPPSKATTNING FRÅN MEJ,NI SKA VETA ATT NI ALLA BETYDER OERHÖRT MYCKET,MAN BLIR SÅ GLAD AV ERA BLOGGAR OCH JAG BLIR SÅ LYCKLIG NÄR NI KOMMENTERAR PÅ MIN BLOGG,NI SKA VETA ATT DET BETYDER JÄTTEMYCKET.TACK FÖR ATT NI FINNS!!

KRAMISAR/LOTTA

KRAMISAR/LOTTA

14 kommentarer:

Angels, roses & white homes sa...

Grattis vännen till den fina awarden! DEN är du så värd och mer därtill! Tack för den vackra bilden! Den tar jag gärna med mig! Tack söta du! Ha en fin helg. Kram

hemma hos lilla mej sa...

Grattis till din award.Va skoj den är du värd.Visst får man mycket i bloggvärlden.Ja har bloggat sedan jan 09 och inte trodde jag att det skulle vara så här kul,och de så mycket.Plus alla mysiga man träffar på......Ha en underbar kväll kramizar ~~~~~RITA~~~~~.

Ida sa...

Hejsan vännen!
Gud vad gullig du är, får ju tårar i ögonen när du skriver så fint. Är så glad för alla mysiga människor jag träffat i bloggvärlden, och du är verkligen en av dom. Tack snälla du!

Läste nu inlägget nedanför, vad skoj med Ullaredsresan. Älskar att åka till Ullared, detta trots alla människor *läs galningar med kundvagnar som kör över en*, och allt krafs man inser att man handlat när man kommer hem. Tycker det är en så härlig känsla att gå omkring och ha råd med så mkt, man känner sig ju nästan rik. Ha det så gott vännen, du är verkligen värd din award.
Kram Ida

Viola sa...

Grattis till dig och tack för denna fina, nu är jag urblåst i skallen efter denna loppisdag, men ack så roligt det var..ha en skön helg, kram

Anki sa...

Åh,tittar in hos dig o ser...Mitt namn!! Tack söta gulliga Lotta, jag blir så rörd varje gång! & dina fina ord! Man får så många goa vänner i bloggvärlden...& du är verkligen en speciell 'ler'
Jättegrattis till din Award, den är du värd o mer därtill vännen!
Jag 'snor' med mig den vackra bilden oxå...vissa blir visst aldrig nöjda, hihi...

Ha en underbar helg goa gumman! Varmste kramen!

Ps, jag lägger upp Awarden så fort jag kan!

LenaS sa...

Grattis till awarden och tusen tack för att du skcikade den vidare till mig, tack snälla för dina fina ord!
ha en fin fortsatt helg!
Kramis/LenaS

Helan sa...

Heij Lotta.. kikar in å önskar dej en underbar lördag.. äntligen har jag fått njuta i min hammock idag.. sov ganska länge, de kändes skönt..nu tror jag att soffan kallar, ska bara kika till kaffepannan, kanske man kan få sig en lite sluring, sen soffan..hehehe. Kram på dej å duu... awarden lånar jag gärna me.. tusen tack för den vännen. Helén.

Lotta sa...

Men vad fina saker du får och vinner. Känner att det var ett tag sedan jag var här inne och nu finns det en massa jag har missat.
Hoppas att du fick en underbar danskväll :)
Kram Lotta

Mamma Millan sa...

Grattis till din award!!!
Så fint du sktiver...så kul med bloggandet...får såå mycket inspiration , så mycket nya vännert!!!

!Trevlig Söndag!!
~~Kram ♥ Millan~~

Ofelias Hus sa...

Grattis till awarden!

Ha en skön söndag,
Anette

Vanilla sa...

Du Lotta;) går det att få duschstråle ur den kranen med undrar maken? hihi ja man vet aldrig så det är ju bäst att fråga en kunnig:)

Kramis

paula sa...

Grttis så fina awarder du har fått
nu får vi väl hoppas på lite sol ,nu har det regnat för flera veckor framöver
ha det bra
kramiz

Tant Brun sa...

Grattis till awarden den är du värd
Kram

StinasLoppis m.m sa...

Du är värd massor av fina awarder . Nu ycker ja det börjar bli lite trist med regnandet blir väl snart ett blötdjur .Kramisar /STINA