torsdag 9 juli 2009

ULLARED....

ULLARED en helt vanlig dag!!
KVÄLLSFIKA innan det är sovtime!! (jag och J)

Hej hopp allihop...jaja hoppa tänker då INTE jag göra,är ju helt mör i HELA kroppen efter denna "LILLA TRIPP".
Bevare mig väl,sicken resa!!

Men istället för att jag drar allt om resan så kan ni gå in på JENNYs blogg ,hon förklarar bra hur vi hade det!!! http://www.varthuspalandet.blogspot.com/. (klicka på länken)

Här kommer bara några bilder,har inte fotat mina inköp ännu,men det blev INGA kläder,bara ett nattlinne för 25:-,men det blev mycket onödigt kravs,men det är väl det som är en del av tjusningen med att åka till ULLARED.
Glömde ju:Vi blev ALLIHOP såå besvikna,LASSE STEFANZ var INSTÄLLT.Men det var såå dåligt av dom att inte NÅGON gång under hela dagen/kvällen gå ut i högtalarna och informera om det!!Det fick vi reda på när J gick till informationen och frågade vid 19-tiden på kvällen!
USCH så dåligt ,när det var många med oss som man hörde gick och väntade och undrade hela dagen.
Nähä detta går INTE,nu ska jag snart åka till Uddevalla och hämta hem sonen,så allt blir som vanligt igen.GÖTTI GÖTT GÖTT!!
Ha en fin eftermiddag.
Kramisar Lotta

11 kommentarer:

Anonym sa...

Hejsan
Låter som ni haft kul fick du shoppat mycket nu.

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Så mycket folk, men det ser mer ut när man tittar på bild kanske. Är man väl där, flyter det på. Synd om dottern, dålig stil och inte upplysa om en så stor sak. Ska titta in på hennes blogg också. Jag har min första semesterdag idag, regn, men det är ok för jag gör bara tråkiga saker som tvättar, städar, packar, handlar ja du hör, bara roligheter.
Ha det bra nu goa Lotta och kram
AnnaMaria

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Hej igen, skulle ha läst dotterns först..sitter och fnissar här framför datorn. Det var kul och höra liksom en annan version än din hihi.. Men det klarade du bra med husbilen, kan tänka mig precis hur det kändes. Man blir glad av och läsa hennes inlägg, hälsa henne det. Kramar AnnaMaria

paula sa...

så kul att gå och handla på ullared var det mycket folk?
vi tänkte ta oss en tur vi också någon dag
ha det bra
här blir det regn snart igen
kramiz

Viola sa...

Skönt att höra att du överlevde äventyret...kan var nog jobbigt att besöka detta ställe, ha en skön helg, KRAM

Tant Brun sa...

Vi tänker nog ta en tur dit i sommar.Förra året var vi där, då bodde vi på ett pensionat i Tvååker långt ut på landet jättemysigt.....men jag handlade nästan ingenting, men kul hade vi
Kram och vila dig nu efter den jobbiga dagen
Kram Bibban

Anki sa...

Hahaha, läste dotterns inlägg! & jag säger bara BRA jobbat tjejen, det där klarade du galant! Jag är nog lite som du, jag skulle inte heller bett om hjälp!
Bra 'karl' reder sig själv, hihi...Toppenkul varkar ni haft! Snopet med Lasse Stefanz, dåligt att dom inte kan informera!

Ha det gott vännen!Kram Anki

StinasLoppis m.m sa...

Tjenare husbilschaffisen !!! Duktigt av dej att ratta en så stor bil ,va kom inte Lasse Stefanz hmm de va dåligt .(Hade läst dotteras inlägg före ditt hehe) Kramkram/STINA

Helan sa...

Heij Lotta.. men guu, så trist.. åsså ingen information om det, de var uselt.
Huvudsaken ni hade en fin å mysig resa iaf. de verkar ni ju haft.

Joo, här hjälps de åt ganska mycket på olika håll.. då vet man ju att man alltid kan få hjälp tillbaks sen.. åsså har vi ju så bra granne en bit bort.. han behöver man inte ens fråga, han erbjuder hela tiden.. å broder är likadan.. fast han har fullt upp själv me sitt.. han är föööör snäll.

Önskar dej å familjen en fin helg å många kramar från mej. Helén.

Mamma Millan sa...

Hejsan svejsan!!!

Alltids kul på Ullared ju!!Trevlig helg i regnet!!
Kramisar Millisss♥

Mamma Millan sa...

Hej o tack för hälsning!

Grattis til awarden!!

~~ Trevlig Helg ~~
Kramisar Millan ♥