tisdag 18 augusti 2009

DET GÅR FRAMÅT..

Hej mina kära vänner,jag måste be om URSÄKT för jag har inte riktigt hunnit med att svara på alla fina,rara kommentarer ni lämnat.Och jag VET att jag inte har läst ERA blogginlägg så noga heller,Jag som i vanliga fall,brukar vara noga med att titta runt minst en gång om dan!
Meen det är bara att erkänna:målandet av väggar och golv tar TID,och jag orkar INTE stressa fram resultat,det får ta den tid det tar,har varit mycket vaknätter ett tag med sonen som har haft ont av värme,hosta och mycket segt slem,så då blir det till att springa mycket på nätterna,meen målningen SPRINGER INTE ifrån mig!
Här kommer i allafall lite OSTYLADE bilder från hallen.
Som ni ser så målar jag bara halva golvet åt gången,för vi är INTE FLYGKUNNIGA i denna familjen!
Här ser ni också den nya väggpanelen,och att den blivit målad ,liksom väggarna.
Till vänster om garderoben är en liten fortsättning på hallen,där är ytterdörren och trappen upp till övervåningen,men det är inte panelat och målat ännu för panelen var slut i trävaruaffären,såå det kommer. Sovrummet rakt fram,till höger bakom spaljen är "mitt" tv-rum och öppningen bakom spaljen leder in till sonens rum.Till höger i sovrummet vid skåpet är en dörröppning in till "kontoret",haha det låter det!
Här står jag vid sovrummet och blickar åt motsatt håll,en dörr leder in i badrummet och en leder in i klädskrubb,ja det är en skrubb.Till höger hallen som leder till ytterdörren,där ser ni den gamla fula gula tapeten.HUJEDAMEJ....Rakt fram ligger köket och till höger bredvid köksöppningen ligger "nya" tvättstugeingången,mittemot den ligger öppningen in till vardagsrummet(bakom pelletskaminen,vars golvkakel ni ser )det ska bytas mot ett mörkgrått som passar ifärg till kaminen.




Jaha det var väl allt från mej för denna gången.Imorgon har jag tänkt måla andra sidan av hallgolvet,för nu har det nog härdat klart,och så ska jag börja med golvet på kontoret,får väl ta halva rummet där också,man måste ju kunna använda rummen,för som sagt vi är inte flygkunniga och ta in på hotell blir nog inte heller så bra.Såå vi hoppar,haha jag hoppa!ser det komiska i situationen!

Ha en fin kväll allihop.
Nu ska jag faktiskt sätta mig och smyga runt hos er andra,jag ska tassa tyysst så jag inte väcker er!
Och vet ni,jag såg att jag snart haft 10000 BESÖKARE inne hos mig,det är ju helt FANTASTISKT,såå jag mååste in till stan någon dag och se om jag kan hitta något fint att LOTTA UT här i bloggen inom det närmsta!
KRAMISAR TILL ER ALLIHOP/LOTTA

13 kommentarer:

Roses & Angels sa...

WOW LOTTA! SÅ FINT DET BLIR!! Helt underbart med det ljusa! Åh jag är så avis! hhaha OCH du!! Du hinner inte med oss just nu,det må så vara men VI FÖRSVINNER ingenstans så tänk inte på det nu! tack för att du delar med dig av bilderna och det du hunnit med kram

Ett Vitare Hem sa...

Åh vad fint det vart!
Ha en fin dag!
Kramis/LenaS

paula sa...

åh så fint det blir
du har att göra ser jag
idag börjar skolan här nu blir det som vanligt igen
:)
ha det gott
kramiz

~~*Pennyshouse*~~ sa...

Gomorron!

men vilket jobb ni gör....målar du på parkettgolv?
SMART !

GRATTIS till alla dina besökare!

Kramizz nilla

Anneli sa...

hejsan!

...oj, vad jättefint ditt nya golv blir.
Tänk vad lite vit färg gör.
Mitt första besök hos dig ,men inte det sista!!!
Nu ska jag kika vidare hos dig.

Ha det gott, Kram Anneli.

STENLYCKA sa...

Så vackert du gör och golvet blir såååå fint!
Jag har inte heller hunnit att vara inne på bloggen den sista tiden, jobb och en sjuk mor har tagit all min tid.
Kram

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Oboy vad mycket jobb. Men det blir himla fint. Bara och hålla fingern över det bruna så ser man hur det kommer bli. Och det blir snyggt! Så höstfint du får.
Kramar AnnaMaria

Jenny sa...

Hej Lotta!
Vad fint det blir med det ljusa golvet! Gillar era fina garderober oxå!

Stressa inte med bloggen utan vi finns ju kvar här sen när det lugnat ner sig lite på din renoveringsfront:)

Åh vad kul med alla besökare, inte så konstigt, du har en fin blogg o så skriver du alltid så gulligt o snällt i dina kommentarer!

Spännande med utlottning sen!

Kraamis Jenny

~~♥ Mamma Millan ♥~~ sa...

ÅÅÅ de kommer att li sååå fint...så ljust o vackert ni har!!!

~~ Kram ♥ Millan~~

StinasLoppis m.m sa...

Hej min Kära lotta oj oj va du målar blir kanon fint .stackars son din o dej med de e slitsamt med vakna nätter .Men va kul att Lotta ska lotta ut nåt hihi..Kramisar på dej /stina

Vitt o Vältummat sa...

Så fint det blir med vitt golv! Jag ser fram emot din tävling!
Kram/Åsa

Roses & Angels sa...

Tack LOTTA! Ja inte vet jag hur jag hinner men ja jag gör det bara! Hhaha shi fick dom ja, verkstäder och sånt mans dominerat kan göra mig så förbannad! bara för att man är kärring så är man inte dum! hihii! Ha en fin kväll,ska koka lite kaffe! Knoppen bankar! Kram

Home By Virginia sa...

Heisann :)

Så kjekt at du ville være med i konkurransen hos meg...

Titter innom for å ønske deg en riktig god helg...!!! :D

Klemmer fra Malin Virginia

p.s. Det blir kjempe fint med hvite gulv... Gleder meg til å se flere bilder etterhvert... :)